Verwarmingsopties

Hoogrendementsketels

Hoogrendementsketels werken op aardgas of mazout (stookolie) en hebben een hoger rendement ten opzichte van de conventionele gasketel. Je kan deze verwarmingsketels herkennen aan het HR+-label voor aardgasketels of Optimaz-label voor stookolieketels. Dit type cv-ketel wordt ook lage temperatuurketel genoemd.

Condensatieketels

De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketels waarmee gestookt kan worden op aardgas of stookolie. Het verschil met de ouderwetse verwarmingsketel is dat de condensatieketel een hoger rendement behaalt door de waterdamp van de rookgassen ook om te zetten in warmte.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren die in de tuin of op het dak geplaatst worden. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Het opgewarmde water kan vervolgens gebruikt worden in de badkamer of voor het zwembad. Er bestaan ook combi zonneboilers die samenwerken met de centrale verwarming. Zo kan je op een goedkope en milieuvriendelijke manier warm water verkrijgen.

Naast de installatie van verwarmingsketels kan je ook op ons rekenen voor onderhoud en herstelling.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over onze installaties?
Neem contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen.